Evas Chicken Tikka

Evas Chicken Tikka

1st         kyckling (gårdskyckling för det är mycket godare)
1st         Tikka masala burk (Pataks original).
1burk     Krossade tomater
1 burk    kokosmjölk (Ej blue dragon eller santa maria)
2st         gula lökar i grytbitar.

Olja
2 msk     Garam masala
1 msk     korianderpulver
1 msk     spiskummin
1/2 msk  kanel
1 msk     Mango chutney (finns på willys)

Klipp bort skinnet från kycklingen. värm oljan i en kastrull, häll i de torra kryddorna och löken.

När löken börjar bli genomskinlig, lägg i kycklingen. Tänk på att ha spisen på ganska låg värme så att inte löken / kryddorna blir brända.

När kycklingen fått stekyta på båda sidor, häll på krossade tomater och övriga ingredienser. låt kycklingen stå och puttra tills den blir klar . serveras med ris.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*