Evas Indiska Korvgryta

Mat till 4 pers.

Ingredienser

  • 6 st chorizo kötthalt 95% (Finns på Willys)
  • 1 liten zuchini
  • 1 msk indisk picklad mango (finns både stark och svag på Willys)
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 burk (ca 300g) krossade tomater
  • 1 tsk sesamolja
  • 1/2 tsk gurkmeja
  • 1 näve bladpersilja
  • Spaghetti (valfri mängd)

Gör så här

Skär korvarna i små snuttar, ca 0,5 cm tjocka.
Skär zucchini i fyrkanter, ca 1x1cm.

Stek korv och zucchini i sesamolja och olivolja tillsammans med den picklade mangon.

När zucchinin har fått stekyta och börjar bli klar, häll på gurkmeja, creme fraiche och krossade tomater. Låt puttra till såsen börjar tjockna. Servera med pasta och strö finhackad färsk bladpersilja över.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*